Rust & ruimte in je hoofd


Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam & geest wil ervaren. 

Het is een erg zorgzaam en ontspannend proces waarbij je alle tijd, rust en aandacht aan jezelf schenkt. 

32 punten op je hoofd worden zachtjes aangeraakt. Ze helpen jou los te laten wat jou belemmert om te ontvangen.
Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties die je ooit hebt opgeslagen.

Dit is een kans voor jou om nieuwe mogelijkheden toe te laten, andere keuzes te gaan maken en meer te gaan ontvangen.

Tijdens een access bars sessie wordt er gewerkt op verschillende aspecten in je leven, waarin jij bereid bent te veranderen.


Een bars sessie kan een positieve bijdrage leveren aan :  


Stress & burn-out

Slaapproblemen & vermoeidheid

Overprikkeling

Piekeren & Angst

Concentratieproblemen

Laag zelfbeeld & onzekerheid

Geen rust, kalmte of vrede ervaren

Moeite met ontvangen en/of geven

Communicatieproblemen

Neerslachtigheid


Hoe verloopt een sessie ?

We maken eerst een kort gesprek en stemmen af wat er aandacht vraagt tijdens de sessie.

Nadien kan je heerlijk relaxen en ontvang je de sessie. 

Je afspraak duurt : 1 uur 15 min 

75 €  Access Bars bij jongeren <18 jaar 

Jongeren < 18 jaar ontvangen steeds een sessie van max 45 min, ingeleid door een gesprek. 

De afspraak duurt 1 uur. 

65 €

(Voor jongeren is het ondergaan van een sessie al zeer nuttig gebleken tijdens examenperiodes)


Belangrijke nota

Voor een afspraak die minder dan 12 uur op voorhand wordt geannuleerd, worden 10 € annuleringskosten aangerekend. 

Gelieve hiermee rekening te houden en dus zeker tijdig te laten weten als je je afspraak niet kan nakomen. Wil je dit aangename proces ook ervaren? 

Lees hieronder vaak gestelde vragen. 


Wat merk je tijdens en na een Access Bars sessie ? 

Dit is voor iedereen anders. Je kan merken dat er wat tinteling in je vingers of armen ontstaat. Een enkele keer ontstaat er wat lichte druk in of op het hoofd. Deze sensaties zijn heel normaal omdat er energie in je lichaam wordt geactiveerd. Sommige mensen vallen in slaap tijdens de sessie. De meeste mensen voelen zich na een Access Bars sessie erg ontspannen en geven aan dat zij in de dagen na een sessie meer rust in hun hoofd ervaren, dat ze beter slapen en zich energieker voelen. Ook gaan ze soepeler om met situaties die ze eerst lastig vonden. Als je niet direct iets merkt kan het heel goed zijn dat je na twee of drie weken wel plots en onverwacht merkt dat je toch meer ontspanning ervaart.

Bij wie doen we Access Bars ?

Het laten lopen van de Bars is goed voor iedereen die een uurtje tot anderhalf uurtje kan en wil stil liggen en wil ontvangen wat er voor hen kan dienen. Ook kinderen, mensen met een pacemaker of zwangere vrouwen kunnen voordeel hebben bij een behandeling. Overleg bij twijfel altijd met je arts.

De wetenschap

De wetenschap laat zien dat Access Bars lichaamscellen stimuleert om weer meer hun natuurlijke vorm aan te nemen. Door deze verandering is het voor jou mogelijk om wijzigingen aan te brengen in vastgezette patronen en emoties. Je gaat naar een staat van diepere ontspanning (zoals net voor de slaapfase). In die staat krijg je toegang tot en breng je verandering aan in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen.

Moet ik vertellen waarom ik voor een Access Bars sessie kies ? 

Niets moet. De energie doet wat het moet doen tijdens een sessie. Als je mij vertelt wat je graag wilt loslaten, kan ik extra aandacht besteden aan die bepaalde energiepunten.

Worden mensen emotioneel tijdens een Access Bars sessie ?

Dat kan maar is zeker niet altijd het geval. Indien wel, dan gebeurt dat (nog) niet gelijk bij de eerste sessie. De meeste mensen ervaren een rustig gevoel en merken vaak niet dat zij emoties, conditioneringen etc. loslaten. Vaak ervaren zij pas later dat moeilijkere of beladen situaties minder zwaar aanvoelen of zijn verdwenen. 

Hoe vaak doe je dit ?

Herhaling zorgt er voor dat je de voordelen van Access Bars vasthoudt. Maar of je voor een herhaling kiest en hoe snel achter elkaar, dat kiest ieder voor zichzelf. Wat vind jij prettig ? Elk lichaam is anders, kies alleen wat goed voelt. Er zijn mensen die kiezen voor een wekelijkse of maandelijkse sessie. Er zijn ook mensen die terugkomen als zij zich weer onrustig voelen. Sommige mensen hebben baat bij meerdere sessies, maar ook dat is weer een persoonlijke keuze.

Hoe lang duurt het ?

Een sessie duurt 60 minuten. Bij kinderen of jongeren duurt het korter (ongeveer 40 à 45 minuten).  

Wat trek ik aan ? 

Je mag aantrekken waar jij je prettig in voelt. In het begin raak ik je handen en je voeten even aan. Daarna ga ik verder op alleen je hoofd. Er zijn mensen die het daarom prettig vinden om voor de behandeling schone sokken aan te trekken.
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x